A Simple Key For عسل روی پوست Unveiled
A Simple Key For عسل روی پوست Unveiled
Blog Article
۱ پیشینه ۲ ویژگیها ۳ تولید عسل تغییر وضعیت زیربخشهای تولید عسل ۳.۱ تولید جهانی ۴ ترکیبات ۵ انواع عسل ۶ رنگ ۷ عسل تقلبی ۸ روش تشخیص عسل طبیعی ۹ ویژگیهای درمانی تغییر وضعیت زیربخشهای ویژگیهای درمانی ۹.۱ درمان زخمها و سوختگیها ۹.۲ بهعنوان آنتیبیوتیک ۹.۳ درمان و بهبود سرفه ۹.
۳. ده دقیقه قبل از ورزش: مصرف ۰.۵ گرم عسل به ازای هر کیلوگرم وزن ورزشکار
مصرف عسل به عنوان ماسک صورت یا به عنوان بخشی از روتین مراقبت از پوست می تواند به ترطیب پوست، کاهش التهاب و جلوگیری از پیری زودرس کمک کند.
رنگ عسل مایع، از رنگ روشن و بی رنگ (مانند آب) تا کهربایی تیره یا مشکی متغیر است. رنگ های مختلف عسل عمدتاً تمام رنگ های طیف زرد تا کهربایی را شامل می شوند. رنگ عسل با توجه به منشأ گیاهی، عمر عسل و شرایط ذخیره سازی آن متفاوت است، اما میزان شفافیت و زلالیت آن به مقدار ذرات معلق درون آن نظیر گرده گل بستگی دارد. رنگ های کمتر متداول برای عسل، زرد کمرنگ (عسل گل آفتابگردان)، رنگ های مایل به قرمز (عسل شاه بلوط)، مایل به خاکستری (عسل اوکالیپتوس) و مایل به سبز (عسل شهد گیاه) هستند.
اگر قصد خرید عسل طبیعی و حرارت ندیده برای مصارف دارویی را دارید میتوانید از طریق لینک زیر محصولات روستایی را مشاهده کنید
سایر قندهای عسل عبارتند از: دی ساکاریدهایی نظیر مالتوز، ساکروز، ایزومالتوز تورانوز، نیجروس، ملیبیوز، پانوز، مالتوتریوز و ملزیتوز. مقداری اولیگوساکارید نیز در عسل وجود دارند. عسل حاوی ۴ تا ۵ درصد فروکتواولیگوساکاریدها است که به عنوان عامل های پروبیوتیک عمل می کنند. آب دومین جزء مهم عسل است. اسیدهای آلی ۵۷/۰ درصد عسل را تشکیل داده و شامل اسید گلیکونیک میشوند که یکی از فرآوردههای فرعی هضم آنزیمی گلوکز است.
برای سرفههای مزمن و حاد، در یک بررسی توسط کاکرین هیچ مدرک قطعی برای توصیه به استفاده یا عدم استفاده از عسل پیدا نشد.[۵۱][۵۲] برای درمان سرفه در کودکان، شواهدی read more مبنی بر اثربخشی عسل یافت شد. مصرف عسل در کودکان بیش از عدم درمان یا درمان با دیفنهیدرامین و دارونما در تسکین سرفه کمک میکند.
یکی از راه های مطمئن تر برای تشخیص عسل خالص، استفاده از خدمات آزمایشگاهی معتبر است.
گذشت مدتی میتواند در قسمتهای داخلی هم رشد نماید.[۱۷] در واقع باید دانست که هر بار که حیوان کوچکی مانند موش یا حشره وارد کندو میشود، توسط زنبورهایی که نمیتوانند آن را به بیرون حمل کنند با نیش کشته میشود.
[۵۷] سازمان جهانی بهداشت عسل را بهعنوان درمانی برای سرفه و گلودرد، از جمله برای کودکان، توصیه میکند.[۵۸] این سازمان، به عسل بهعنوان تسکیندهنده و مادهای که تحریک و التهاب را کاهش میدهد، اعتقاد دارد که به تسکین سرفه به دلیل استفاده از عسل بهعنوان یک غشای محافظتی بر روی گلو کمک میکند.[نیازمند منبع]
همچنین استفاده از عسل در دوران بارداری به علت داشتن خواص آنتی اکسیدانی، سبب میشود تا زنان باردار استرس کمتر و خواب بهتری را تجربه کنند.
عسل به دلیل محتوای قندهای مخلوط و مواد آنتی باکتریال خود می تواند به تقویت سیستم گوارشی و درمان برخی مشکلات معده و روده کمک کند.
عسل از مخلوطی از گلوکز و فروکتز تشکیل شده است که به عنوان قندهای طبیعی شناخته می شوند.
این ماده به انسان در هضم غذا کمک میکند. یکی از مشکلات کبدی زمانی اتفاق میافتد که فرد دچار سنگ صفرا شود و یا به وسیله التهاب و تومور این مجاری صفراوی مسدود شود.